Offline

„Inceput fara inceput si sfirsit fara sfarsit”

06/11/2012

Cu certitudine, majoritatea dintre cei care citiți acest articol ați citit povestea mea „Povestea celor 2 prieteni: o fată și un băiat”  . Este adevărat că anume acele postări au fost cele mai citite, cele mai așteptate, cele mai comentate și poate…cele mai inspirate!

Anume atunci, prin comentarii, am simțit că sunt persoane care îmi citesc „operele” 😀  și care mă apreciază, persoane care laudă și care critică și care mă vor ajuta să devin mai bună, mult mai bună în ceea ce fac! E adevărat vă sunt datoare și vă mulțumesc!

Mare mi-a fost mirarea cînd…

Special pentru a-mi crea blogul, mi-am creat și o nouă adresă de e-mail, mai am vreo două , dar acelea sunt destinate altor activități. Ce-i drept nu prea verific acest email, uneori uit de el, în genere, dar…

După vreo săptămînă, zic să verific măcar să șterg notificările de pe blog și mare mirare… mi-a scris cineva, zic cineva pentru că are un nume fictiv, „prea exotic” pentru un „cetățean al Republicii Moldova”  și care cu siguranță ascunde identitatea reală. Știu că va citi și aceste cuvinte… 😀

Mi-a scris un mesaj impresionant, eu am fost un pic șocată… mi-a scris anume despre poveste, anume despre tema prieteniei. Pe lîngă faptul că posedă un vocabular aproape perfect… pentru că perfecțiunea nu are limite 😉 și-a argumentat foarte bine poziția și chiar mi-a trimis o poveste, care aș catalaga-o drept replică la povestea mea.

Poveștile noastre în anumite momente parcă ar fi una, dar sunt unele diferențe, diferențe de „început” și „sfîrșit” și în genere, cu sau fără sfîrșit… trebuie să le citiți pe ambele ca să înțelegeți și să puteți analiza! Poate rezolvăm cumva ;), dar nu promit!

Autorul mesajului mi-a spus, însă, că el crede în „Început fără început şi sfârşit fără sfârşit”!

Pentru mine a fost surprinzător să văd că am stîrnit reacții și că sunt oameni care găsesc timp și dorință pentru a-mi scrie!

Unica problemă și nu tocmai problemă  e curiozitatea, vreau să aflu cine e…idee nu am cine, de unde, de ce?…și poate misterul face viața mai interesantă și cine știe poate tocmai ăsta e cazul de „Început fără început şi sfârşit fără sfârşit” sau poate o altă variantă?! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *