Nu știu dacă v-am mai spus cu altă ocazie, dar cafeaua mea preferată e cea servită pe aeroport, anume pe Aeroportul Internațional Chișinău. Și nu pentru că ar avea vreun ingredient neobișnuit, ci pentru că are aromă de ”călătorie”, de ”destinație nouă”. Și dacă la capitolul plecări de mai multă vreme aveam unde servi o cafea bună și nu doar, acum și la sosiri/așteptări situația s-a schimbat vizibilt, odată cu apariția restaurantul Plai.
Fie că aștepți pe cineva și vrei să stai liniștit cu o cafea și wifi :D, cu o limonadă sau compot de casă, sau ți-e foame și ești întrecere, te urci la etajul doi al terminalului, la restaurantul Plai, și mănânci ceva bunișor și, având în vedere că e autodeservire, nu vei pierde timp și vei alege după propriile pofte – specialități moldovenești: plăcinte, sarmale, cartofi, fileuri, salate și chiar burger. Ce caută burgerul printre specialități tradiționale moldovenești? Are el locușorul lui din luna curentă, e adaptat – e cu sos din smântână și mărar. Pentru mine, cam măricel :)) Mai să nu încapă cheesecake-ul „de Marmură”. De altfel, erau mai multe tipuri de desert… vedeți pe loc 🙂
Deja ați aflat unde e și ce puteți savura acolo într-o atmosferă calmă, cu decor în stil tradițional viu colorat și cu vedere spre aeroport, spre avioane. Zic eu, e un început bun și pentru cei care vin în vizită la noi în țară, încep cu ceva tradițional autentic moldovenesc.
Vă mai spun doar de concursul pe care-l desfășoară acum Plai, mai reușiți până pe 3 mai să vă înscrieți:
Călătorii frumoase și cu delicii să aveți! Paște fericit! :*