Offline

Meatless Friday

13/07/2015

Meatless Friday, iar pentru cei care urăsc englezismele sau nu cunosc engleza, ar fi Vinerea fără Carne, este o campanie lansată de bloggerița Daniela Dermengi, autoarea blogului LadyLike. Ea a renunțat ani buni la carne, dar pe noi ne provocă să o facem măcar vinerea. Potrivit ei, campanii similare au loc în mai multe țări, inclusiv și România, și ea și-a dorit să aducă trendul și la noi din motiv că se consumă carne în exces, potrivit statisticilor, cu mult peste necesar și recomandat. Și știți voi că prea multă carne îmbătrânește și dacă nu e gătită corect mai și îngrașă?!

Așadar vinerea trecută, împreună cu bloggerițele, cu care deja v-am obișnuit, am mers la Tucano pentru a lansa oficial Campania Meatless Friday by Lady Like. Apropo, dați like la pagină și veți vedea mai multe rețete inspiraționale și delicioase.

Pe lângă lansarea frumoasei inițiative, am văzut două metode deosebite de preparare a cafelei Americano. Una chiar din boabe foarte scumpe. Cum a fost? Amară! 😀 Dar, e bună, eu beau cafeaua fără zahăr 🙂 Și interesantă modalitate de preparare, dar eu acasă nu mă apuc, prefer să mai trec pe la Tucano uneori.
m1
m4
m8

De asemenea, am degustat și noul cheesecake de la ei – cu levănțică. Desigur, culoarea, mirosul și gustul specific. Interesant, v-aș zice eu, așa cu un miros parcă de mirodenie orientală. Se merită încercarea, mai ales pentru amatorii de cheesecake-uri. Și da, e fără carne 😀 😀 😀

Noi am devenit ambasadoarele Meatless Friday by Lady Like. Eu, personal, sunt înnebunită după fructe și legume. Ador vara că mergi la piață și de o sumă nu mare poți cumpăra două sacoșe abia să le duci 😀 Da, știu, nu trebuie de exagerat cu greutățile! 😀  Și mai și gătesc diverse tipuri de legume. Așa că, acum vara chiar e simplu și când mai știi că e și sănătos… Și apoi, e doar o zi pe săptămână… la început 😀
mm2 m5 m6 m7

foto: Mirell Rosh

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *